Sälja bil

Har du börjat gå i säljtankar och vill sälja bilen snabbt och utan krångel? Vill du undvika oseriösa köpare som tar upp din dyrbara tid?

Vi köper din bil snabbt och smidigt samt värderar den korrekt. Vi betalar bra och du slipper det krångliga med att annonsera bilen privat. Givetvis löser vi ditt lån/leasing åt dig.

  • Du slipper alla oseriösa köpare
  • Vi löser ditt lån eller leasing
  • Snabb betalning

Försäljnings­uppdrag

Att sälja en bil kan vara en tidskrävande och besvärlig process. För många kan det vara svårt att sälja sin bil till rätt pris då man inte vet vad bilen kan vara värd. Du kanske helt enkelt känner att du vill anlita en seriös firma som gör hela försäljningsprocessen åt dig på ett professionellt och smidigt sätt. När vi säljer din bil så gör vi det helhjärtat och anstränger oss att hitta rätt kund till just din bil. Vid försäljningsuppdrag hos oss genomgår vi hela bilen och dess historik på exakt samma sätt som med våra egna. Tillsammans går vi igenom marknaden och kommer sedan överens om ett pris som du får när din bil är såld. Vi tecknar ett avtal som reglerar försäljningsuppdraget och Hoffner Auto tar sedan över resten av processen.

Efter att bilen är iordningställd tar vi hand om professionell fotografering, annonsering, exponering av din bil samt tar hand om allt administrativt arbete.

Pris enligt överenskommelse.

Biluppgifter

Skicka dina biluppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Låter detta intressant?

Hör av er för mer information eller rådgivning.